ФОРУМ
   Начало  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви  

Раждане на Персийска котка

Клуб на персийската котка

Раждане на Персийска котка

Мнениеот Ники » 09 Юли 2013 12:46

Здравейте казвам се Ники и съм на 14 години имам коте -персийско и се надявам да роди здрави котета.
Понеже съм много притеснен след това което четох в интернет за раждането на котки се обръщам към вас
за съвет.В момента Миси е разгонена и мама и тати не й издържат на виковете :D искаме или да я кастрираме или да забременее.Понеже аз искам да забременее ще ви помоля за съвет като например малка ли е още за пускане на 11 месеца, но мислим да я пускаме чак когато стане на годинка и наистина ли при персийските котки е по-трудно раждането, ако да ако можете ми кажете с какво е по-трудно, всички котки инстинктивно се грижат за малките си, но не съм сигурен за наща понеже е персийка а те са по- капризни.Много съм притеснен защото за пръв път гледам котка и искам всичко да мине по мед и масло за мама и тати не е първата котка, но предишната е била мъжка и това е първата им женска котка.Мама е скиптична незнайно защо все мисли, нещо лошо ще стане с котето ни, но аз пък съм позитивен и мисля точно обратното.Знам че трябва да й се направи скришно място за да е на сигурно.Та това са моите притеснения дано някой забележи тази тема и ми помогне :)
Ники

Назад към Персийска котка

| Начало  | Форум  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви
© Copyright 2009 Котка.bg    Powered by phpBB ©