ФОРУМ
   Начало  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви  

Моя ли е вината?

Моя ли е вината?

Мнениеот opahopa666 » 02 Фев 2021 14:29

Здравейте,
от доста време се каня да попитам за мнение и се радвам, че попаднах в този сайт.
Живея в къща. Имах котарак от няколко години (подчеравам не е стар, мисля).
На скоро обаче дойде вкъщи едно малко коте, случайно, в последствие то си отана да живее тук, свикна със семейството ни. На няколко пъти ги виждах, че има някакъв конфликт и ги разтървавах, но смятах че е заигравка. Мислех малкото за женско,понеже беше много рано да разбера какъв е пола му и не ми правеше голямо впечатление, че е нещо по-сериозно. Веднъж видях големия котарак да напада малкото и му се скарах. После той изчезна. Виках го, виках го, по принцип като го виках ме чуваше дори да беше някъде на близо и идваше, този път обаче не дойде. Мина се месец и го намерих в ъгъла до оградата зад дървата се беше скрил и беше умрял..... Та, мисълта ми е дали от стрес е решил да сложи край на живота си, защото се е почувствал някак си пренебрегнат или изместен от малкото новодошло? Възможно ли е да умре от стрес? А и след тоя месец разбрах, че всъщност котето не е женско, а мъжко. Може би котарака е решил, че съм си взела ново коте и не го искам вече?
Моля за странично мнение, най-вече ако някой го е преживял случайно.
Благодаря предварително.
opahopa666

Re: Моя ли е вината?

Мнениеот Kalopro80 » 10 Мар 2025 19:58

Двама котараци на едно място трудно се спогаждат.
Kalopro80

Назад към Поведение

| Начало  | Форум  | Видео  | Снимки  | Статии  | Обяви
© Copyright 2009 Котка.bg    Powered by phpBB ©